LogoPlaats een nieuw onderwerp Dit onderwerp is gesloten, je kunt geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen  [ 1 bericht ] 
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: 17 apr 2009 16:02 
Offline
Site Admin
Site Admin
Avatar gebruiker

Geregistreerd:
31 aug 2006 01:35
Berichten: 11397
Als bezoeker ga je ermee akkoord de forumregels te hebben doorgenomen en voor akkoord genomen te hebben alvorens zich te registreren als lid van het Duitse Herder Forum.be.

Citaat:
Reglement - Forumregels
Algemeen

Het Duitse Herder Forum.be is een forum waar door zijn forumleden kan gediscussiëerd worden. Als beheerders van het Duitse Herder Forum.be hebben we er bewust voor gekozen ons te richten tot eigenaars en liefhebbers van Duitse herders en de daaraan nauw verwante rassen. Het Duitse Herder Forum.be beperkt zich niet tot hondensport en/of showliefhebbers.

Algemene forumregels

1. Het Duitse Herder Forum.be kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor uitlatingen wegens natuurlijke en rechtspersonen en de eventuele gevolgen daarvan.
2. Berichten die worden geplaatst/Discussies die worden gevoerd op het Duitse Herder Forum.be zijn persoonlijke berichten en daardoor niet de mening van de beheerders van het Duitse Herder Forum.be.
3. Discussies berusten op fictie en zijn daarom niet noodzakelijk waarheidsgetrouw.
4. Het recht van vrije meningsuiting is van kracht.
5. Indien er uitingen zijn gemaakt tegen natuurlijke en/of rechts-personen kan de betrokken partij zich kenbaar maken aan de beheerders van het Duitse Herder Forum.be waarop de beheerders van het Duitse Herder Forum.be hun het recht geven de uitingen te herleggen.
6. De beheerders van het Duitse Herder Forum.be behouden zich het recht discussies ten allen tijde te corrigeren.
7. Het Duitse Herder Forum.be kan niet instaan voor de waarheid van een advertentie en/of kwaliteit van het aangeboden materiaal.
8. Het is toegelaten op het Duitse Herder Forum.be smileys te gebruiken.
9. Het Duitse Herder Forum.be biedt zijn forumleden de mogelijkheid intern priveberichten te versturen. Deze priveberichten zijn prive.
10. Het gebruik van foto's in je onderschrift is niet toegelaten. Wij zijn van mening dat deze de leesbaarheid van het Duitse Herder Forum.be niet ten goede komen.
11. Het onderschrift mag maximaal uit 4 regels bestaan.
12. Avatars hebben een maximale toegelaten grootte van 100px (lengte) op 100px (breedte).
13. Het is aangewezen de zoekfunctie te gebruiken alvorens berichten te plaatsen om het Duitse Herder Forum.be.
14. Het is niet toegelaten meerdere accounts te hebben op het Duitse Herder Forum.be.
15. Na registratie op het Duitse Herder Forum.be dient u zich binnen vier weken voor te stellen in het forumonderdeel "Even voorstellen". Zo niet wordt uw account verwijderd. Het plaatsen van een voorstelberichtje plaatsen is een vorm van beleefdheid.
16. Plaats berichten op de juiste plaats. Respecteer de regels per rubriek.
17. Hatelijke, rascistische, bedreigende, seksueel getinte, denigrerende, lasterende of schokkende berichten en/of afbeeldingen zijn niet toegelaten en zullen derhalve onmiddellijk verwijderd worden door de beheerders.
18. Het plaatsen van persoonlijke informatie (namen, adressen, telefoonnummers en dergelijke) zonder toestemming van de betrokken partij is niet toegelaten.
19. Teksten en/of afbeeldingen die auteursrechtelijk beschermd zijn, mogen niet op het Duitse Herder Forum.be worden geplaatst zonder uitdrukkelijke toestemming van de rechthebbende.
20. Reclame, advertenties en kettingbrieven worden niet toegestaan met uitzondering van de advertenties onder "Vraag en aanbod van Duitse herders/honden/katten".
21. Aanbiedingen van honden dienen te gebeuren volgens de regels zoals beschreven in de rubriek "Vraag en aanbod van Duitse herders/honden/katten".
22. Het verspreiden van links over het gehele Duitse Herder Forum.be is niet toegestaan tenzij anders werd overeengekomen met de betrokken partijen.
23. De aanmaak- en installatietips voor het plaatsen van een avatar en een handtekening bevinden zich onder "Het ontspanningshoekje" in "Het forum".
24. De gebruiksaanwijzing voor het plaatsen van een afbeelding bevinden zich onder "Het ontspanningshoekje" in "Het forum".
25. Het is toegelaten één link in het onderschrift te vermelden.
26. Het gebruik van afbeeldingen in het onderschrift is niet toegelaten.
27. Controleer regelmatig uw privé berichten en verwijder niet actuele berichten.
28. Het is niet toegestaan om inhoud van dit forum te gebruiken zonder uitdrukkelijke toestemming van de auteur en de beheerders van het Duitse Herder Forum.be. De beheerders van het Duitse Herder Forum.be behouden zich het recht alle inhoud te gebruiken voor forumgerelateerde ondernemingen.
29. Het Duitse Herder Forum.be, haar beheerders en haar leden kunnen nimmer aansprakelijk worden gesteld voor de op het Duitse Herder Forum.be gegeven tips, informatie en adviezen en ook niet voor de gevolgen die hieruit zouden kunnen voortvloeien. De eigenaar van het dier blijft ten allen tijde verantwoordelijk voor zijn of haar dier. Het Duitse Herder Forum.be is geen vervanger voor diergeneeskundig advies en/of hulp. Raadpleeg altijd uw dierenarts!
30. De beheerders van het Duitse Herder Forum.be mogen berichten aanpassen of verwijderen indien de inhoud in strijd is met het forumreglement.

De beheerders van het Duitse Herder Forum.be behouden zich het recht de forumregels aan te passen zonder zijn forumleden op de hoogte te brengen.

Sancties
Als deze forumregels overtreden worden, behouden de beheerders van het Duitse Herder Forum.be zich het recht gebruikers te sanctioneren.

--
Upload nu gratis je foto's voor duitseherderforum.be!

Verbeter de wereld, begin bij jezelf.


Omhoog
 Profiel WWW  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Dit onderwerp is gesloten, je kunt geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen  [ 1 bericht ] 


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen

Zoek naar:
cron
Webhosting kindly sponsored by ColorScape Studios
Powered by phpBB © phpBB Group